Antena 3 CNN Război în Israel Antena 3 CNN, prima televiziune care a filmat kibbutzurile devastate de teroriști | "Ceea ce vezi în această comunitate asediată te lasă fără cuvinte"

Antena 3 CNN, prima televiziune care a filmat kibbutzurile devastate de teroriști | "Ceea ce vezi în această comunitate asediată te lasă fără cuvinte"

Exclusivitatea momentului la Antena 3 CNN! Echipa noastră a intrat în kibbutzul Be'eri, unde teroriştii Hamas au săvârşit un masacru. Peste 100 de cadavre au fost descoperite acolo: copii, femei, bătrâni. Be'eri era o comunitate de fermieri de 1.000 de membri şi se afla chiar în apropiere de Fâşia Gaza.

de Laurențiu Rădulescu    |   

"Ceea ce vezi în această comunitate micuţă care a fost asediată, în urmă cu aproape două săptămâni, te lasă pur şi simplu fără cuvinte. Puţin peste 1.000 de oameni trăiau în această comunitate, aflată la aproximativ un kilometru de graniţa cu Fâşia Gaza.

Ceea ce vedeţi în spatele meu sunt doar o parte dintre locuinţele care au fost distruse în totalitate.

Ne povesteau oamenii de aici care au scăpat cu viaţă că la şase şi treizeci de minute a fost dată alarma într-o primă fază, o alarmă antiaeriană, o alarmă pe care oamenii de aici, trăind atât de aproape de graniţa cu Fâşia Gaza, o auzeau atât de des încât aproape că nu au luat-o în seamă. 

O parte dintre ei au mers în câteva încăperi considerate ca fiind sigure, acele buncăre ataşate locuinţelor în care stăteau, doar că nu, aproximativ 15-20 de minune, ne povesteau oamenii, au fost pur şi simplu invadaţi, iar sute de militanţi Hamas au venit aici şi au intrat peste ei", a relatat din Israel corespondentul Antena 3 CNN, Laurențiu Rădulescu.

Laurenţiu Radulescu alături de Cristi Pahonţu se află în kibbutzul Be'eri şi sunt primii jurnalişti care au reuşit să obţină această aprobare pentru a intra şi pentru a filma acolo.

Subiecte în articol: Război în Israel
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile