Antena 3 CNN Actualitate Locale Andrei a murit la 19 ani, după ce maşina în care era a rupt doi stâlpi, s-a izbit de un copac, apoi s-a făcut bucăţi, în Argeş

Andrei a murit la 19 ani, după ce maşina în care era a rupt doi stâlpi, s-a izbit de un copac, apoi s-a făcut bucăţi, în Argeş

Un tânar de 19 ani a murit în Argeş, în timp ce era în maşina făcută zob chiar de prietenul lui care era la volan. 

de Mariana Zaharia    |   

Accidentul rutier a avut loc în comuna Dobreşti din Argeş. Autoturismul a lovit şi a rupt doi stâlpi, apoi s-a făcut bucăţi lovind un copac. 

Şoferul autoturismului a supraviețuit.

În maşina care nu mai are acum partea din faţă erau doi tineri. Mergeau la ziua unui prieten şi la ieşirea din comună, pe un câmp, autoturismul a ieşit de pe asfalt. Avea viteză foarte mare, susţin martorii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şoferul a fost scos din maşină conştient, cu fracturi multiple. Pasagerul din dreapta era în stop cardiorespirator. 

Medicii sosiți la interventie au început să îl resusciteze pe tânărul în vârstă de doar 19 ani, dar după o oră, au declarat decesul.

Fratele tânărului care a murit în accident este agent de poliţie. El a aflat de la colegii lui ce s-a întâmplat. 

Victima voia să îi calce pe urmă. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, şi-a depus dosarul să dea examen la Şcoala de Subofițeri de poliţie.

Supraviețuitorul accidentului este în grija medicilor Spitalului de Urgenţă din Piteşti. El va fi cercetat pentru accident. 
 

Subiecte în articol: Argeş accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet