Antena 3 CNN Politică Andrei Baciu, liderul PNL Sector 3: „Pierdem prea multă vreme cu pronosticuri electorale”

Andrei Baciu, liderul PNL Sector 3: „Pierdem prea multă vreme cu pronosticuri electorale”

de Roxana Mihăiescu    |   

Andrei Baciu, liderul PNL Sector 3, e de părere că pierdem timp cu speculații despre procesul politic și cu pronosticuri electorale, și susține că ar trebui să ne focusăm pe alte lucruri importante, cum ar fi Summit-ul NATO.

„Pierdem prea multă vreme în aceste zile cu speculații despre procesul politic și cu pronosticuri electorale, cine candidează, cine intră în turul II, când ar trebui să nu pierdem din focus unul din lucrurile importante care se întâmplă chiar acum: Summit-ul NATO.

Alianța Nord-Atlantică marchează 75 de ani de existență. La ceas aniversar trece printr-un proces de adaptare strategică, în contextul războiul din Ucraina”, a scris Andrei Baciu pe pagia sa de Facebook.

De asemenea, liderul PNL Sector 3 susține că țara noastră trebuie să aibă alte priorități, cum ar fi dezvoltarea industriei de apărare. 

„România are toate atuurile pentru a-și juca inteligent cartea în acest proces. Va trebui să ne dezvoltăm industria de apărare și să facem din ea o prioritate, să continuăm să pledăm pentru întărirea Flancului Estic și pentru importanța strategică a Mării Negre”, a continuat liberalul.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben