Antena 3 CNN Actualitate Locale Andreea Tonciu, prima reacție după ce o grenadă a fost găsită la casa familiei sale. Vedeta a transmis un mesaj video

Andreea Tonciu, prima reacție după ce o grenadă a fost găsită la casa familiei sale. Vedeta a transmis un mesaj video

Avem prima reacţie a Andreei Tonciu, după ce o grenadă a fost găsită pe uşa casei părinţilor săi.

de Mia Lungu    |   

Miercuri dimineață, în jurul orei 08.00, Poliția a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, astfel că au restricționat traficului pe toată strada, apoi au evacuat elevii și personaluli didactic, aflați în școala din apropiere.

Lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând apoi că acesta nu prezintă niciun pericol.

Andreea Tonciu spune că este în stare de şoc, că nu bănuieşte cine ar fi putut face lucrul acesta şi cere autorităţilor să-l găsească pe cel care a montat dispozitivul militar.

"Efectiv sunt șocată de ceea ce mi se poate întâmpla mie și familiei mele, dar sper ca autoritățile române să își facă treaba și am foarte mare încredere în ei că vor fi alături de mine și de familia mea. Și credeți-mă că sunt șocată, efectiv sunt șocată.

M-am speriat, inițial am crezut că s-a întâmplat ceva foarte grav la mine acasă, sper să ca poliția să identifice om, omul sau oamenii răi care vor să ne facă rău.", a declarat Andreea Tonciu. 

Subiecte în articol: Andreea Tonciu grenada casa
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile