Antena 3 CNN Externe Un bărbat a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol

Un bărbat a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Este alertă pe podul suspendat Clifton din Bristol, acolo unde poliţişti şi criminaliștii caută un bărbat care a lăsat două valize cu rămășite umane, transmite Sky News. 

Din primele informaţii, individul a fost văzut având un comportament suspect pe pod, ieri, chiar înainte de miezul nopții.

În 10 minute a ajuns la faţa locului un echipaj de poliţie, însă bărbatul plecase de pe pod. În urma lui agenţii au găsit o valiză suspectă. La scurt timp a fost găsită o a doua valiză, a spus poliția Avon și Somerset.

Imediat la faţa locului au venit şi criminaliștii, iar poliţia a blocat accesul pe podul suspendat Clifton. Restricţiile de circulaţie pe pod rămân valabile pentru data de 11 iulie inclusiv, au transmis autorităţile. 

Comandantul Hayward-Melen a spus: „Acesta este un incident foarte tulburător și recunosc pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca comunităților noastre.

„Investigația este condusă de echipa noastră de investigare a criminalității majore și implică ofițeri specialiști și personal din întreaga organizație. Prioritatea noastră imediată este să găsim bărbatul care a dus valizele pe pod, să identificăm decedatul și să îi informam pe rudele apropiate. Ofițerii specialiști sunt gata să le ofere orice sprijin de care au nevoie”.

Ea a adăugat: „Anchetatorii specialiști la locul crimei examinează în prezent podul și zona înconjurătoare, iar podul va rămâne închis în timp ce aceste anchete sunt efectuate.

„O autopsie medico-legală va avea loc astăzi. În prezent, există o prezență sporită a poliției în zonă și oricine are îngrijorări este încurajat să vorbească cu un ofițer”. Oricine are informații a fost îndemnat să contacteze poliția, amai spus comandantul Hayward-Melen. 

Podul suspendat Clifton din Bristol este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din oraș. Este un pod istoric, proiectat de inginerul victorian Isambard Kingdom Brunel, care traversează Avon Gorge și face parte din peisajul distinctiv al orașului Bristol din Anglia.

Subiecte în articol: Marea Britanie Poliţia Locală
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă