Antena 3 CNN Externe "Plătiţi nota acestor idioţi" Ambasada Italiei a fost nevoită să plătească nota unor turiști care s-au ”evaporat” fără să achite

"Plătiţi nota acestor idioţi" Ambasada Italiei a fost nevoită să plătească nota unor turiști care s-au ”evaporat” fără să achite

Ambasada Italiei în Albania s-a văzut nevoită să achite, la cererea premierului Georgia Meloni, consumația unor turiștii italieni în orașul Berat, după ce aceștiau au plecat de la restaurant fără să plătească.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Povestea acestor turişti italieni care au plecat fără să-şi achite nota a ţinut prima pagină în presa albaneză şi a făcut turul reţelelor de socializare.

Premierul albanez Edi Rama a dezvăluit că a discutat cu Giorgia Meloni despre cazul unui grup de turişti italieni care s-a ”evaporat” fără să plătească nota la restaurant în acest oraş istoric, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

”Plătiţi nota acestor idioţi”

”Ea s-a strâmbat şi a dat acest ordin ambasadorului: Plătiţi nota acestor idioţi, vă rog, şi faceţi un comunicat! Italia nu poate fi dezonorată în acest hal”, a declarat premierul albanez cotidianului italian La Stampa.

Ambasada Italiei în Albania a confirmat că a plătit nota de 80 de euro lăsată neplătită de acest grup de patru turişti italieni.

 

Subiecte în articol: ambasada Italia turisti nota de plata
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile