Antena 3 CNN Externe Amanta lui Vladimir Putin a dispărut fără urmă

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut fără urmă

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și, odată cu ea, iese din vizorul autorităților și averea uriașă pe care o etala înainte ca Uniunea Europeană să impună sancțiuni drastice apropiaților lui Vladimir Putin.

de Naty Badea    |   

Ultima dată a fost văzută în Elveția, acolo unde zeci de mii de oameni au semnat o petiție pentru expulzarea ei.

Numele ei a dispărut și de pe site-ul colosului media pe care îl conduce. Unii cred ca se află într-un buncăr de lux în Siberia unde Putin își protejează toți apropiații. 

Cert este că, până acum, Alina Kabaeva a reușit să scape de sancțiunile care le-au lovit însă pe fiicele lui Vladimir Putin. 

Femeia ducea, de câțiva ani, o viață extrem de rezervată în Elveția, alături de cei patru copii ai săi despre care se crede că sunt ai lui Vladimir Putin. 

Alina Kabaeva are 38 de ani și un trecut strălucit ca gimnastă. A câștigat multe medalii la concursurile olimpice mondiale. Despre ea se zvonește de mulți ani că ar avea o relație cu Vladimir Putin. 

În 2008, un tabloid rus a confirmat această relație. La scurt timp însă, publicația a fost închisă. 

În 2013 Vladimir Putin a divorțat de soția sa, Ludmila, iar în anul 2014 Alina Kabaeva a devenit șefa unui trust media gigant, cu un salariu de 10 milioane de euro pe an. 

Însă săptămâna aceasta, poate nu întâmplător, atunci când UE și Statele Unite au adus noi sancțiuni împotriva Rusiei, numele Alinei Kabaeva a dispărut de pe site-ul colosului media, iar despre ea nu se mai știe nimic din jurul datei de 23 februarie. 

Informațiile au fost oferite de colaboratorii lui Alexei Navalnî și de alte surse. Deși sunt urme clare și dovezi că Alina Kabaeva a trăit în Elveția împreună cu copiii săi, în acest moment nu mai este de găsit.

Unele voci spun că cei cinci ar trăi acum într-un buncăr de lux în Siberia, acolo unde Vladimir Putin și-a dus toți apropiații când a început războiul din Ucraina, pentru a-i proteja. 

La începutul acestei luni, un politolog, Valery Solovey, a declarat: „De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu cele mai noi științe și tehnologie”.

Buncărul de lux conceput pentru protecție în caz de război nuclear se află în Munții Altai. Observatorii au subliniat o linie de înaltă tensiune legată de o stație și puncte de ventilație în apropierea ascunzătorii din munți, suficiente pentru a alimenta și ventila un oraș mic.

Sunt și voci care spun că fostei sportive ar trebui să i se retragă toate medaliile mondiale și olimpice. 

 

Subiecte în articol: Alina Kabaeva
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile