Antena 3 CNN Sport JO 2024 „Am trăit în mizerie”. Înotătoarea Ariarne Titmus, campioană la JO 2024, se plânge de condițiile din Satul Olimpic

„Am trăit în mizerie”. Înotătoarea Ariarne Titmus, campioană la JO 2024, se plânge de condițiile din Satul Olimpic

de Bianca Chirilă    |   

Campioană olimpică la 400 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris, înotătoarea Ariarne Titmus a declarat că „traiul în Satul Olimpic” a făcut „dificilă obţinerea performanţelor”. La televiziunea australiană, ea a vorbit despre experienţa sa, transmite RMC Sport.

Titmus a declarat că „traiul în satul olimpic” a făcut „dificilă performanţa”.

„Cu siguranţă nu este conceput pentru înaltă performanţă”, a spus înotătoarea.

Și antrenorul principal al echipei de înot a Australiei a povestit că „Jocurile Olimpice au fost întotdeauna aşa şi aşa stau lucrurile”.

Vorbind pentru televiziunea australiană, înotătoarea a explicat câteva aspecte.

„Cearşafurile noastre au fost schimbate după prima noapte petrecută acolo. După aceea, nu au mai fost schimbate pentru tot restul şederii noastre. Am trăit în mizerie”, a mai spus Titmus.

Ariarne Titmus venise şi cu propria saltea, oferită de un sponsor.

„Am fost foarte norocoasă. Saltelele de acolo erau ca o sfoară de pescuit încâlcită, iar în trei secunde erau ca trei părţi care se uneau. Deci nu era o singură saltea”, a mai spus ea.

Comitetul Olimpic Australian a făcut, de asemenea, numeroase eforturi pentru a îmbunătăţi confortul sportivilor săi, inclusiv transport privat, un barista special, mâncare suplimentară şi aer condiţionat. Toate acestea au fost apreciate de Titmus.

Înconjurată de cei mai mari sportivi ai lumii, Ariarne Titmus s-a simţit şi ea „ca la Disneyland” în Satul Olimpic.

„Dar Satul nu este atât de plin de farmec pe cât crede lumea”, a conchis australianca.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile