Antena 3 CNN Actualitate „Am stat 7 ore cu ea în apă. S-a uitat în ochii mei și aia a fost”. O femeie a povestit cum mama i-a murit în brațe la inundații

„Am stat 7 ore cu ea în apă. S-a uitat în ochii mei și aia a fost”. O femeie a povestit cum mama i-a murit în brațe la inundații

de Laurențiu Rădulescu    |   

O femeie a povestit în exclusivitate pentru corespondentul Antena 3 CNN Laurențiu Rădulescu cum i-a ținut capul mamei sale deasupra apei ca să nu se înece în momentul când puhoaiele au umplut casa în miez de noapte.

Imagini cu puternic impact emoțional 

Chiar dacă a reușit să o salveze de la înec, inima femeii a cedat şi s-a stins din viaţă chiar în braţele fiicei.

"Am zis: mama, hai că trebuie să ieșim că ne inundă și și-a luat ea medicamentele. Când ne-am pregătit, am deschis ușa și a venit apă și ne-a luat. Am zis mama nu mai putem să ieșim, ne înecăm și ne-am urcat pe un fotoliu și am stat.

Am stat aproape 7 ore cu ea în picioare și în frig și în apă aia. Și zice: mama nu mai pot de frig, mă doare foarte tare spatele, picioarele și zic: mama, te rog, mai rezistă puțin.

Apa era deja până aicea și încercăm cumva să-i ridic capul să nu înghită apă, da a mai înghițit și apă și a murit. După aia s-a uitat în ochii mei, a pus capul pe umerii mei și gata, aia a fost", a povestit femeia.
 

Subiecte în articol: inundatii victime inundatii familie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile