Antena 3 CNN Show Showbiz Alina Pușcaș, apariție sexy, la “Te cunosc de undeva!”: “M-a făcut să mă simt divin”

Alina Pușcaș, apariție sexy, la “Te cunosc de undeva!”: “M-a făcut să mă simt divin”

TE CUNOSC DE UNDEVA. Cu rochia roie i sexy pe care o poartă în ediia de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Puca a provocat multe reac în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Cosmin Selei.

M-am simit puin cam descoperită, dar foarte sexy. inuta a provocat reacii imediate pentru că, în primă instană, părea o rochie roie, până în pământ, cu mâneci lungi, care acoperea cam tot. Dar ce să vezi? Surpriză! Crăpătura de pe picior urca până la boxerii din dantelă cu broderie (râde). În momentul în care am văzut rochia pe mine, m-am dus instantaneu cu gândul la Ginger Rogers, lucru care m-a făcut să mă simt divin”, spune Alina.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Cu inuta ei, prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva!” i-a cam zăpăcit colegii. “A fost clar o rochie care i-a zăpăcit pe cei doi comici ai sezonului, Rating i Share, cum le spunem noi, adică Liviu (n.n. Vârciu) i Andrei (n.n. tefănescu)(râde). Nici cu tânărul Cuza” nu mi-a fost ruine... A îndrăznit să complimenteze rochia de câteva ori (râde). N-a avut curaj să spună nimic despre mine, el complimenta strict rochia”, adaugă Alina, amuzată.

Ce alte reacii a stârnit Alina, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă. 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Subiecte în articol: te cunosc de undeva
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă