Antena 3 CNN Life Alimentul care te scapă ce celulită și de kilogramele nedorite. Doctor: ”Nu poți fi gras mâncând asta”

Alimentul care te scapă ce celulită și de kilogramele nedorite. Doctor: ”Nu poți fi gras mâncând asta”

de Laura Dinu    |   

Mihaela Bilic susține că ”peștele este soluția pentru adulții care vor să scape de kilogramele în plus și în cazul cărora carnea la grătar cu salată nu mai funcționează”. 

”Ce se întâmplă dacă mănânci pește dimineața, prânz și seara? Ești înalt, slab, blond și cu ochi albaștri.

Mai în glumă mai în serios, locuitorii din țările nordice chiar mănâncă pește foarte des și chiar arată diferit fată de restul populației. Nu mai pun la socoteală faptul că ei consumă produse lactate la greu și nu suferă de intoleranță la lactoză, ca restul europenilor.

Dar înapoi la pește, n-am văzut nicio piață în care peștele să ocupe mai bine de 80% din standuri, la ei totul e cu pește!

Pe lângă beneficiile pentru sănătate, este incontestabil că nu poți să fi gras mâncând pește.

Pentru adulții care țin la siluetă și vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția, acolo unde carnea la grătar cu salată nu mai dă rezultate. La același număr de calorii consumate, combinația de proteine și grăsimi din pește poate debloca metabolismul, elimină inflamația din organism și intensifica arderile. Iar când vine vorba de piele frumoasă, ameliorarea celulitei și protecție împotriva îmbătrânirii, cine credeți că vă ajută? Ați ghicit, tot peștele!

Pe orice mal de mare v-ați afla, alegeți pește…și nu veți regreta”, susține Mihaela Bilic. 

Subiecte în articol: mihaela bilic alimente celulita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile