Antena 3 CNN Life Alimentele care te omoară încet în fiecare zi. Află de ce trebuie să te ferești

Alimentele care te omoară încet în fiecare zi. Află de ce trebuie să te ferești

<1 minut de citit Publicat la 18:25 27 Mar 2018 Modificat la 18:25 27 Mar 2018

Iată care sunt alimentele care ne fac mai mult rău decât bine, mai ales dacă le consumăm în mod regulat. 

1.MARGARINA

Ani de zile, untul era considerat un dușman, dar cercetătorii ne spun margarina este un pericol de care trebuie să fim conştienţi. Făcut cu uleiuri vegetale hidrogenate, un număr de studii au asociat acest aliment cu un risc crescut de boli de inimă și de cancer.

2. CARNEA PROCESATĂ/MEZELURILE

O serie de studii au verificat legătura dintre carnea prelucrată și cancer, acestea având rate deosebit de mari de cancer colorectal. Institutul American de Cercetare a Cancerului a precizat că atunci când mănânci un hot dog zilnic (sau 50 de grame de carne procesată), creşte riscul de cancer colorectal cu 21%, informează healthylivingmagazin.com.

3.CHIPSURILE DE CARTOFI

Una dintre cele mai frecvent consumate gustări, chipsurile de cartofi nu sunt deloc sănătoase. Cu un conţinut extrem de ridicat în grăsimi, sare și calorii, chipsurile pot duce la o creștere semnificativă a greutății atunci când sunt consumate în mod regulat. Un alt domeniu de îngrijorare este colesterolul, deoarece această gustare sărată a fost prăjită foarte mult.

Citește mai multe din Life
» Citește mai multe din Life
TOP articole