Antena 3 CNN Life Sănătate Cele mai periculoase alimente. Le mănânci în mod obişnuit, dar nu ştii că pot produce cancer

Cele mai periculoase alimente. Le mănânci în mod obişnuit, dar nu ştii că pot produce cancer

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 14:39 03 Feb 2016 Modificat la 14:39 03 Feb 2016
Cancerul este boala secolului, iar specialiștii ne recomandă să fim foarte atenți la alimentele pe care le consumăm.

Experții atrag atenția că numeroase produse pe care le consumăm pot produce cancer.

Unul dintre alimentele cu cel mai mare risc este carnea procesată.

Somonul afumat este contaminat cu tot felul de chimicale cancerigene precum antibiotice şi pesticide. Din aceeaşi categorie fac parte toate tipurile de peşte afumat.

Evitați prepararea pe grătar, cu cărbuni sau la flacără directă, a cărnii şi a peştelui.

Alte alimente periculoase sunt popcornul făcut în cuptorul cu microunde și chipsurile.

Etichete: alimente cancer boala
Citește mai multe din Sănătate
» Citește mai multe din Sănătate
TOP articole