Antena 3 CNN Show Alimentul la care a renunţat Raluka. "Nu ştiu ce se spune, ce nu se spune, eu mă simt mai bine aşa. Am mai multă energie"

Alimentul la care a renunţat Raluka. "Nu ştiu ce se spune, ce nu se spune, eu mă simt mai bine aşa. Am mai multă energie"

Raluka a renunţat de patru ani la unul din cel mai des consumate alimente şi spune că se simte foarte bine aşa, fiind şi plină de energie.

de Georgiana Adam    |   

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viaţă sănătos, dar s-a făcut remarcată şi pentru silueta sa de invidiat.

Constituția sa atletică, formele de invidiat și pătrățelele de pe abdomen i-au adus foarte mulţi admiratori, de-a lungul anilor. Artistă mărturisește că are un singur secret culinar: a devenit vegetariană, potrivit playtech.ro.

"Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne.

Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

[GAL layout="3"]

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios.

Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar", a spus Raluka.
 

Subiecte în articol: Raluka carne vegetarian
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile