Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șapte australieni, în spinarea lui Kanye, un aligator american agitat. Imagini virale de la operațiunea de izolare a reptilei turbulente

Șapte australieni, în spinarea lui Kanye, un aligator american agitat. Imagini virale de la operațiunea de izolare a reptilei turbulente

Un aligator mascul dintr-o grădină zoologică din New South Wales, Australia, a fost plasat în izolare, după ce a început să se manifeste agresiv cu ceilalți aligatori și cu îngrijitorii, relatează presa internațională.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Numită Kanye, masiva reptilă a fost îndepărtată, cu dificultate, din laguna pe care o împărțea cu alți 54 de aligatori.

Agresivitatea a venit pe fondul vremii calde și în contextul sezonului de împerechere.

"Un mascul tânăr, plin de testosteron, care i-a făcut foarte nervoși pe ceilalți 'locatari' ai lagunei", a rezumat situația Tim Faulkner, directorul grădinii zoologice.

Astfel, s-a decis plasarea lui Kanye în izolare pentru o scurtă perioadă, pentru a se "răcori", au comunicat oficialii instituției.

Cântărind 400 de kilograme și având o lungime de aproape 4 metri, aligatorul și-a făcut o ieșire "explozivă" din hibernare, atacându-și îngrijitorii.

[GAL layout="5"]

Aligatorii americani au una dintre cele mai puternice mușcături și echipa mobilizată pentru separarea turbulentului Kanye a fost pe măsură.

Reptila a fost trasă din apă și imobilizată de cel puțin șapte persoane.

Operațiunea de izolare a avut succes iar Kanye a fost trimis în "colțul celor neascultători".

Subiecte în articol: aligator american Kanye
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile