Antena 3 CNN Conținut plătit Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena: „Brandul Adora, cel mai nou membru al familiei de produse disponibile la Catena”

Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena: „Brandul Adora, cel mai nou membru al familiei de produse disponibile la Catena”

de Ioana Dobre    |   

Părinții aflați la început de drum au acum un nou partener pe care pot miza în confruntarea cu multiplele provocări care-i așteaptă: brandul Adora. Este un proiect de suflet al Vicepreşedintelui Fildas-Catena, Alexandru Vlad, ce pune la dispoziţie o gamă variată de produse dedicate proaspetelor mămici, nou-născuților și copiilor mici.

„Crearea brandului Adora este o manifestare concretă a angajamentului nostru de a continua să aducem soluții inovatoare și accesibile în viața românilor” – Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena

Nașterea unui copil aduce cu sine o transformare fundamentală în viața oricărei familii. Pe lângă bucuria imensă și emoția momentului, părinții trebuie să facă față multor schimbări și „necunoscute” – de la îngrijirea zilnică a bebelușului și preocuparea pentru sănătatea acestuia, la adaptarea la un ritm de viață complet diferit.

[GAL layout="2"]

Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena, a declarat: „Venirea pe lume a unui copil implică responsabilități unice și multe nesiguranțe. De aceea, am iniţiat proiectul Adora. Brandul s-a născut din dorința noastră de a fi alături de părinți încă din primele clipe petrecute împreună cu micuții lor, asigurându-le sprijinul atât de necesar în aceste momente importante, când fiecare decizie legată de sănătatea copilului contează poate mai mult ca niciodată”.

Produsele Adora sunt rezultatul unui proces riguros de selecție a materialelor și control al calității, ținând cont de cele mai înalte standarde de siguranță. Grija și atenția la detalii, valori fundamentale ale brandului Adora, se reflectă în fiecare produs în parte.

Fie că este vorba despre accesorii pentru hrănire și alăptare sau dispozitive care simplifică îngrijirea – toate au fost gândite să fie de ajutor în etapele-cheie de creștere și dezvoltare ale bebelușilor, oferindu-le părinților liniștea de care au nevoie, pentru a savura din plin clipele adorabile alături de copiii lor. Mai jos, câteva dintre produsele esenţiale îngrijirii şi creşterii bebeluşilor, pe care le cuprinde gama Adora.

Cu formă ergonomică, biberonul Adora încurajează o poziție naturală de hrănire, asigurând confort sporit bebeluşului. Gâtul generos facilitează umplerea fără efort, evitând vărsarea laptelui matern sau a formulei de lapte. Se curăţă simplu şi se asamblează uşor.

Având încorporate 2 valve anticolici care nu permit aerului să pătrundă în burtica bebeluşului, tetinele Adora contribuie la prevenirea colicilor. Pentru că imită forma mamelonului, favorizează o prindere naturală şi ajută micuţul să se hrănească în ritmul propriu.

Concepute să ofere bebeluşilor alinare, suzetele Adora asigură dezvoltarea normală a cavităţii bucale. Tetina lor ortodontică respectă forma boltei palatine, a gingiilor şi dinţilor celor mici. Au orificii mari de aerisire şi un design atractiv, în culori diferite, pentru fetiţe şi băieţei.

Datorită tehnologiei utilizate, Adora Pompă manuală pentru sân mimează suptul bebeluşului şi facilitează astfel ejecţia laptelui. Ajută la declanşarea lactaţiei şi la colectarea laptelui matern oricând e nevoie. Poate fi folosită atât în confortul casei, cât şi în deplasare. Se asamblează intuitiv, din doar câteva mişcări.

Creat special pentru a uşura tranziţia la hrănirea cu alimente solide, dispozitivul Adora din silicon este de un real ajutor în perioada de diversificare a alimentaţiei bebeluşului. În acesta pot fi puse atât fructe, cât şi legume, pentru a creşte aportul zilnic de vitamine şi minerale esenţiale oferite copilului.

Din silicon moale şi cu suprafaţă texturată, Adora Jucărie umplută cu apă pentru dentiţie - măr roşu / inimă bleu masează cu blândeţe gingiile inflamate şi sensibile ale bebeluşului, din perioada în care îşi fac apariţia primii dinţişori. Pentru un efect calmant mai rapid, jucăria poate fi ţinută la frigider sau congelator, înainte de folosire.

„Crearea brandului Adora este o manifestare concretă a angajamentului nostru de a continua să aducem soluții inovatoare și accesibile în viața românilor. Pentru noi, inovația și grija față de comunitate sunt valori esențiale care ne ghidează la fiecare pas. Adora este un exemplu clar al acestui angajament, o dovadă că, prin implicare și dedicare, putem participa la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a familiilor”, a afirmat Alexandru Vlad, Vicepreședinte Grupul Fildas-Catena.

Potrivit studiilor de piață, segmentul produselor premium pentru îngrijirea copiilor se află într-o expansiune rapidă, determinată de cerințele tot mai riguroase ale părinților moderni, mult mai atenți la calitatea produselor pentru copiii lor.

„Credem că Adora are un potențial imens. În contextul în care părinții sunt tot mai preocupați de calitatea și siguranța produselor pe care le folosesc pentru copiii lor, suntem convinși că Adora va deveni rapid un brand preferat şi de încredere, cunoscut pentru standardele sale înalte și atenția la detalii”, a adăugat Alexandru Vlad.

Despre Fildas-Catena Group

Fildas-Catena este lider în distribuția și retailul farmaceutic românesc, cu un portofoliu diversificat de produse și servicii care acoperă toate categoriile de nevoi ale consumatorilor. Cu o experiență vastă în domeniu, grupul continuă să inoveze și să ofere soluții de top pentru sănătatea și starea de bine a familiilor din România.

 

 

 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile