Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum" în ediţia din acest weekend.
Preparatul care îi aduce aminte ministrului de perioada copilăriei este sufleul de broccoli, dar şi supa de găină cu găluşte şi şniţel de pui cu cartofi piure.
Prânzul împreună cu familia este întotdeauna este cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către ministrul Sănătăţii este unul absolut delicios şi ideal pentru o zi de weekend în familie.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Ministrul Sănătăţii a mărturisit că bucătăria italiană este cea mai apropiată sufletului său, datorită simplității sale şi a gustului bogat:"Cea mai apropiată de sufletul meu, înafară de bucătăria românească, este bucătăria italiană. Este o bucătărie relativ simplă, cu ingrediente naturale foarte multe, multe legume, peşte.", a spus ministrul.
Totodată, ministrul a mai mărturisit că se regăsește în lumea culinară și adaugă gătitul pe lista de pasiuni.
Reţetă sufleu de broccoli
Ingrediente sufleu de broccoli
- 500 g broccoli;
- 100 g cașcaval;
- 300 ml smântână;
- 30 g pesmet;
- 3 ouă;
- sare;
- piper.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul tele