Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu️, acuzații-bombă: ”Această amenințare directă am primit-o acum câteva minute!”

Alexandru Cumpănașu️, acuzații-bombă: ”Această amenințare directă am primit-o acum câteva minute!”

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănașu, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost amenințat și că e sigur că Poliția va acționa acum. ”Clanurile interlope au scăpat de sub control”, a transmis el.

de Silvia Țigănilă    |   

Clanurile interlope au scăpat de sub control‼️Această amenințare directă am primit-o acum câteva minute‼️VĂ transmit ATÂT: Mai bine mor în picioare decât să trăiesc în genunchi‼️ Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari.

Cu o viață suntem datori toți ‼️ Dar eu cred că ați facut o IMENSĂ greșeală acum‼️Indiferent că sunteți din Clanul Duduienilor, alt clan sau "doar" niște golani ordinari sunt sigur că POLIȚIA acum va acționa‼️ Nu mai aveți scăpare‼️Nu mă voi opri din a arăta românilor cum amenințați, șantajați, ÎMPĂRȚIȚI zone de influență sub amenințarea morții.

Am o surpriză pt voi toți în curând‼️‼️‼️ Noi nu ne lăsăm intimidați, șantajați sau amenințați‼”, a scris Alexandru Cumpănașu, marți, pe pagina sa de Facebook.

Exclusiv! Ce a declarat Alexandru Cumpănaşu la un an de la dispariţia nepoatei sale

Nu e prima dată când unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănașu, susține că a fost amenințat cu moartea. Recent, Cumpănașu a declarat că a fost amenințat cu moartea într-un magazin din Capitală.

El bănuiește că agresorul face parte din clanul Duduianu.

Subiecte în articol: amenintare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile