Antena 3 CNN Show Showbiz Alexandru Arșinel, cinci intervenții chirurgicale la coloană

Alexandru Arșinel, cinci intervenții chirurgicale la coloană

La 77 de ani, trecut prin 5 operații la coloană și un transplant renal, artistul a susținut două spectacole, în două seri consecutive. Alexandru Arșinel «a rupt» scena prin prestația sa, scrie Libertatea.

Arșinel a bifat în weekend două show-uri live, vineri și sâmbătă seara, alături de alte nume mari ale muzicii românești, precum Luminița Anghel și Monica Anghel.
Și-a permis acest lucru! Pentru că, spune el, s-a refăcut aproape complet după ultima intervenție chirugicală, care a avut loc la Constanța, la sfârșitul anului trecut, și a fost o reușită.

Alexandru Arșinel a spus că ultima operație la coloană a avut loc la Spitalul de neochirugie din Ovidiu din Constanța, unde “Mi s-a montat o proteză în locul discului. Este a cincea operație. La coloană, atunci când un nerv este presat, ai niște dureri cumplite, nu-ți găsești poziția de mers, de dormit și riști să ajungi în cărucior. De murit nu se moare așa ușor, dar riscurile sunt altele. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să nu mai fiu operat din nou”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion