Antena 3 CNN Actualitate Alex Peia avea 19 ani și a murit înainte ca salvatorii italieni să îl poată scoate din mașina distrusă. Mesajul plin de suferință al tatălui său: „Nu ai plecat singur, ai luat sufletul meu cu tine”

Alex Peia avea 19 ani și a murit înainte ca salvatorii italieni să îl poată scoate din mașina distrusă. Mesajul plin de suferință al tatălui său: „Nu ai plecat singur, ai luat sufletul meu cu tine”

Alex Peia a murit, sâmbătă, într-un cumplit accident rutier produs între localităţile Gavirate şi Caravate din provincia Varese, Italia, anunţă România24.ro.

Alex avea doar 19 ani și s-a stins în timp ce echipajele de descarcerare se chinuiau să îl scoată pe acesta dintre fiarele maşinii în care se afla.

Potrivit presei italiene, în jurul orei 13, românul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, apoi s-a rostogolit de câteva ori, izbindu-se violent de un alt autoturism, condus de un bărbat italian în vârstă de 47 de ani. Cel din urmă a fost transportat la spital cu răni destul de grave, aflat în cod galben medical.

Cele două maşini au ajuns o grămadă de fiare.

Acum, tatăl lui Alex Peia a publicat pe Facebook un mesaj plin de durere. 

"Într-o clipă ai plecat pentru totdeauna,...dar nu ai plecat singur, ai luat și sufletul meu cu tine,... vom fi mereu împreună! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu! Zbor lin spre îngeri, îngerul meu! Odihnă și lumină veșnică, Alex!", este mesajul publicat de tatăl lui Alexandru.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile