Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Suceava după dispariția unei fete de 13 ani. A plecat de acasă în mijlocul nopții

Alertă în Suceava după dispariția unei fete de 13 ani. A plecat de acasă în mijlocul nopții

de Roxana Mihăiescu    |   

Zoița Iasmina, o adolescentă în vârstă de 13 ani, este căutată de polițiști, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliţia face apel la cetăţeni pentru găsirea tinerei.

Potrivit autorităților, tânăra a plecat de acasă în noaptea de duminică spre luni, însă nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

„Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a minorei ZOIȚA IASMINA, în vârstă de 13 ani și 8 luni, domiciliată în sat Herla, comuna Slatina, județul Suceava, care în noaptea de 06/07.10.2024 a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

ZOIȚA IASMINA are următoarele semnalmente: constituție atletică, înălțime circa 1,65 m, greutate de circa 50 kg, are părul lung șaten, față ovală, ochi căprui.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării voluntare.

Persoanele care dețin informații sau pot oferi date despre persoana în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze polițiștii din cadrul celei mai apropiate unități de poliție”, au transmis reprezentanții ANITP Suceava.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile