Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Pantelimon, 12 dintre bărbații care s-au bătut cu topoare sunt de negăsit. 400 de polițiști îi caută, trei anchete deschise

Alertă în Pantelimon, 12 dintre bărbații care s-au bătut cu topoare sunt de negăsit. 400 de polițiști îi caută, trei anchete deschise

de Georgiana Marina    |   

400 de polițiști patrulează pe străzile din Pantelimon. Sunt filtre în localitate pentru găsirea atacatorilor implicați în scandalul cu săbii și topoare. 6 dintre cei 19 scandalagii au fost deja arestați preventiv, fiind acuzaţi de tentativă de omor, loviri, distrugeri şi tulburarea ordinii publice. 12 sunt încă căutați. Trei anchete sunt în desfăşurare după bătaia cu bâte și topoare din stradă și din spitalul Pantelimon.

Scandalul a pornit de la o fată care ar fi fost promisă unui băiat din familia din Bucureşti. Aceasta nu a dorit să rămână cu tânărul şi aşa a început scandalul pe zestre şi pe banii plătiţi pentru ea.
Trei anchete sunt în desfășurare în acest dosar. Una la Tribunalul Ilfov, cu acuzațiile de tentativă de omor, loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În acest dosar sunt șapte suspecți, șase au fost reținuți și arestați preventiv.

O parte din dosarul de la Ilfov a fost disjuns și a ajuns 1a Judecătoria Cornetu. Se fac cercetări in rem pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un alt dosar e la Judecătoria sector 2, pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice ( pentru scandalul din spitalul Pantelimon).

12 persoane sunt în acest moment căutate de polițiști în Ilfov și în București. Peste 400 de polițiști, jandarmi, dar și luptători de la acțiuni speciale sunt în aceste momente în stradă pentru a-i găsi pe cei implicați în acest scandal. Surse din anchetă spun că nu se exclude posibilitatea să fie și mai multe persoane implicate.

Procurorii analizează toate probele pentru a stabili ce s-a întâmplat.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile