Antena 3 CNN Externe Alertă în Marea Britanie, după un posibil atac chimic în centrul orașului Bath: Doi oameni au ajuns la spital

Alertă în Marea Britanie, după un posibil atac chimic în centrul orașului Bath: Doi oameni au ajuns la spital

de Mia Lungu    |   

O femeie din Marea Britanie este suspectată că a atacat cu o substanţă chimică mai multe persoane aflate în centrul oraşului Bath. Doi oameni au ajuns la spital cu probleme respiratorii.

Incidentul ar fi avut loc luni, în jurul orei 14:30. Această femeie, despre care nu există foarte multe date la această oră, s-a apropiat că o pungă de mai mulți oameni care se aflau în centrul orașului Bath, în apropiere de Băile Romane, băi de la care se trage și denumirea localității respective.

Imediat după, au existat oameni acolo care au acuzat probleme respiratorii și mâncărimi de ochi. Au fost alertate serviciile de urgență și au ajuns aproximativ 20 de mașini de poliție și ambulanțe, după cum se poate vedea în imaginile difuzate de Antena 3 CNN.

Două persoane au fost transportate la spital. Mai multor oamen,i aflați în centrul orașului, oameni de care s-a apropiat această femeie cu punga, în care nu se știe deocamdată ce substanță avea, au fost rugați să își scoată hainele și li s-au oferit costume de protecție împotriva substanțelor chimice. 

Există martori oculari care spun că una dintre femeile afectate de substanța pe care această individă a adus-o în pungă a fost înfășurată în folie albastră care părea spălată cu furtunul înainte.

 Ancheta este în desfășurare la această oră și polițiștii trebuie să stabilească, atât ce substanță a folosit femeia care s-a apropiat de acest grup de oameni din centrul orașului, cât și care a fost motivația atacului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile