Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în București: o femeie a anunțat Poliția că a fost împinsă pe linia de tramvai de o necunoscută mascată

Alertă în București: o femeie a anunțat Poliția că a fost împinsă pe linia de tramvai de o necunoscută mascată

de Delia Olaru    |   

Polițiștii bucureșteni investighează un caz cu consecințe potențiale extrem de grave, semnalat de o femeie din sectorul 3 al Capitalei. Aceasta acuză faptul că o altă femeie, cu fața mascată, a împins-o fără niciun motiv pe linia de tramvai, relatează Antena 3 CNN.

"Vorbim despre un caz cel puțin șocant, care a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei, în urmă cu două zile. O femeie a relatat pe o rețea socială că în jurul orei 13, în timp ce se afla într-un refugiu de tramvai, a fost împinsă de o altă femeie direct pe șine.

Cea care semnalează incidentul susține că între ea și persoana care a împins-o nu a existat nicio discuție sau altercație și că nu o cunoaște pe agresoare.

Ea adaugă că a fost în stare de șoc în urma incidentului dar, după ce și-a revenit, a reușit să o fotografieze pe necunoscută și a postat imaginile pe internet.

Aceste fotografii au ajuns acum în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă și o caută pe această femeie, care avea față acoperită cu o mască chirurgicală.

Dacă va fi identificată, femeia va fi audiată de oamenii legii, care vor stabili ce sancțiuni riscă aceasta", a relatat Delia Olaru, corespondent Antena 3 CNN.

Cazul Magdalena Șerban: femeia care a ucis o tânără împingând-o în fața metroului a primit închisoare pe viață

Agresiunile de acest tip, comise în raza de acțiune a mijloacelor de transport în comun, sunt relativ rare în România, fiind cu atât mai șocante atunci când se produc.

În 2017, opinia publică din țara noastră era confruntată cu cazul unei femei care a ucis o tânără în stația de metrou Dristor, împingând-o în fața trenului chiar când acesta intra în stație.

Victima, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc.

Făptașa de atunci a fost identificată drept Magdalena Șerban, iar ancheta a stabilit că, înainte de crimă, suspecta a încercat să omoare o altă tânără, în stația de metrou Costin Georgian.

Aceasta din urmă a reușit să scape.

În 2019, Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață, prin sentință definitivă.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile