Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Gorj: un bărbat a fost împușcat în burtă cu pistolul de un agresor care a fugit | Poliția l-a căutat toată noaptea

Alertă în Gorj: un bărbat a fost împușcat în burtă cu pistolul de un agresor care a fugit | Poliția l-a căutat toată noaptea

Un incident grav s-a petrecut vineri noaptea într-o localitate din județul Gorj.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un bărbat a fost împușcat cu un pistol de un individ dintr-o comună învecinată.

Victima a lovită în picioare și în abdomen.

Poliția a organizat filtre pentru prinderea pistolarului.

Conform unor informații încă neconfirmate oficial, acesta ar fi un recidivist care la începutul anilor 2000 a incendiat mai multe mașini de poliție.

Citește și: Reglare de conturi cu focuri de armă, sub ochii copiilor, în cartierul Rahova din București

"La data de 14 iulie a.c., ora 23:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 49 de ani în legătură cu faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare. 

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea agresorului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor", au comunicat autoritățile.

Subiecte în articol: Bumbești-Jiu Dăneşti Gorj Turcinești
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben