Antena 3 CNN Actualitate Alertă alimentară. O bacterie a fost descoperită într-un sortiment de creveţi gătiţi şi unul de somon, la un lanţ cunoscut de magazine

Alertă alimentară. O bacterie a fost descoperită într-un sortiment de creveţi gătiţi şi unul de somon, la un lanţ cunoscut de magazine

de Claudia Popovici    |   

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), a rechemat de la consumatori, dar şi de la comercializare un sortiment de creveţi gătiți şi unul de somon, din cauza prezenței bacteriei Listeria monocytogenes. Produsele vizate de această alertă alimentară sunt furnizate de aceeaşi firmă şi vândute în magazinele Kaufland din mai multe orașe din ţară.

Este vorba despre produsele ”Norven - creveţi gătiţi ulei condimentat 100 g”, furnizat de Norven, cu numărul de lot L0971012 şi data expirării 13 octombrie 2024, respectiv produsul ”Norven - somon de Atlantic 120 g”, furnizat de aceeaşi firmă, cu numărul de lot L0971012 şi data expirării 18 octombrie.

Potrivit ANSVSA, motivul retragerii celor două produse din magazinele Kaufland îl reprezintă prezenţa bacteriei Listeria monocytogenes (25 g). Consumatorii trebuie să returneze de urgenţă produsele, dacă le-au achiziționat. Alte produse vândute de Norven SRL nu sunt afectate de aceasta rechemare.

 

Subiecte în articol: ANSVSA Kaufland creveți somon
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile