Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sorin Roșca Stănescu: Se dovedește că domnul Cioloș a fost tocmit pentru cinci ani

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sorin Roșca Stănescu: Se dovedește că domnul Cioloș a fost tocmit pentru cinci ani

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Nemulțumirea este mare la nivelul partidului și din cauza faptului că se comunică extrem de greu cu Dacian Cioloș.

Premierul susține că are un program încărcat, tocmai de acest motiv liderii PNL au cu greu acces la cel pe care îl susțin pentru funcția de prim-ministru. "Nu știm dacă va participa la evenimente de campanie alături de noi, dacă va da mesaje prin care să arate clar că este alături de PNL în acestă bătălie. Cum să mobilizez eu activul de partid, în condițiile astea?", ne-au mai precizat cei din PNL.

În acest condiții, în PNL a încolțit ideea mai veche că ar fi fost mai potrivit un om din interiorul PNL, care să fie susținut de liberali pentru funcția de prim-ministru. "Va fi o campanie cum rar s-a văzut. Cu un candidat ce nu este convins că vrea să fie alături de partidul care îl susține, cu un activ de partid care nu crede în acest candidat și mai ales cu noi care nu reușim să stabilim punți de comunicare. Ne îndreptăm cu viteză spre un dezastru și cred că nimeni nu știe care vor fi consecințele exact", concluzionează sursele din PNL.

Subiectul a fost discutat în ediția de luni a emisiunii Esențial, realizată de Alina Petrescu și Mircea Badea, la Antena 3.

Invitat în emisiune, Sorin Roșca Stănescu a opinat că urmează o campanie electorală mai mult de formă și că, de fapt, Dacian Cioloș urmează să rămână premier.

“Va fi o campanie mascată, cu un domn Cioloș care, se dovedește acum, a fost tocmit pentru cinci ani. Nouă ni s-a spus că este vorba de un an, un an în care să se primenească partidele, să se pregătească. Dar vedem că s-a făcut o înțelegere cu Cioloș. Și o astfel de înțelegere putea să facă președintele Klaus Iohannis sau președintele Klaus Iohannis, împreună cu parteneri externi, probabil de la nivel de UE.”

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion