Antena 3 CNN Externe ALEGERI ÎN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu îl voi vota pe Donald Trump la alegeri

ALEGERI ÎN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu îl voi vota pe Donald Trump la alegeri

ALEGERI ÎN AMERICA. "Pentru prima dată de când am devenit cetățean american în 1983, nu voi vota pentru un candidat al Partidului Republican la Președinție. Ca mulți alți americani, nu m-am decis încă cum voi vota luna viitoare. Dar pe cât de mândru sunt să mă definesc ca Republican, o definiție mai sus de asta e cea de American", a scris Arnold Schwarzenegger, pe Facebook.

Gafa uriașă a lui Trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA Donald Trump şi-a cerut scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greşeală l-a surprins făcând comentarii obscene. Înregistrarea este inclusă într-un articol din Washington Post, citat de Reuters, accesibil pe pagina de internet http://wapo.st/2dSk1nD.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la "Access Hollywood", căruia i-a explicat că "dacă eşti vedetă, te lasă" (n. red. - cu sensul evident "să faci sex cu ele"). La data respectivă căsătorit de câteva luni cu a treia sa soţie, Melania, Trump povesteşte cum "s-a dat" la o altă femeie, şi ea căsătorită, dar n-a avut succes. Identitatea acesteia nu este clară, dar comentariile despre fizicul ei - da.

"A fost o glumă de vestiar, o conversaţie privată care a avut loc acum mulţi ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urâte pe terenul de golf - nici pe departe. Îmi cer scuze dacă s-a simţit cineva jignit", a declarat Trump într-un comunicat transmis de stafful său de campanie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile