Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alegerea aranjamentelor florale de la nuntă, în funcție de stilul evenimentului

Alegerea aranjamentelor florale de la nuntă, în funcție de stilul evenimentului

Atunci când organizezi o nuntă îți dorești ca fiecare detaliu să fie perfect. Dacă ai ajuns la punctul în care trebuie să alegi aranjamentele florale, este bine să ții cont de fiecare mic detaliu.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din fericire, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni de aranjamente florale, atât naturale, cât și artificiale. Indiferent de culorile pe care le dorești, de tipul de flori, de anotimp sau de buget, poți găsi soluția perfectă.

1. Idei de aranjamente florale în funcție de stilul nunții

Nuntă clasică. Dacă ai ales să organizezi o nuntă clasică, cele mai bune flori sunt trandafirii, lalelele, bujorii și hortensiile. Sunt flori cunoscute, care vor crea o atmosferă familiară pentru invitați. Florile, indiferent că sunt artificiale sau naturale, pot fi plasate în centrul meselor, în zone speciale pentru poze sau pentru decorarea diverselor accesorii;

Nuntă glamour. Dacă vrei o nuntă strălucitoare, definită de opulență și lux, va trebui să alegi aranjamente florale care au încorporate tot felul de decorațiuni ce strălucesc. Un astfel de aranjament nu se rezumă doar la flori, ci și la texturi cât mai fine și obiecte pline de strălucire.

Nuntă rustică. Îți place stilul rustic? Atunci mesele pot fi din lemn natural, farfuriile pot fi din lut și micile decorațiuni pot fi alese în așa fel încât să ducă cu gândul la tradiții. În ceea ce privește florile, cele mai potrivite sunt cele simple, culese din natură. Aranjamentele cu flori sălbatice vor crea o atmosferă memorabilă;

2. Sfaturi utile pentru alegerea aranjamentelor florale perfecte

Orice alegere pe care o faci în organizarea nunții trebuie să fie definită de flexibilitate. Chiar dacă visezi la o anumită floare sau la anumite culori, trebuie să ții cont și de anotimp, buget sau particularitățile sălii. Dacă vrei o nuntă perfectă, este bine să ai în vedere satisfacerea următoarelor elemtente:

1. Bugetul. Nu cheltui sume impresionante pe aranjamentele florale! Încearcă să găsești soluții cu flori de sezon sau chiar cu flori artificiale;

2. Ține cont de părerile celor din jur. Este bine să ții cont de părerea persoanelor apropiate și să angajezi un profesionist în aranjamente;

3. Dă valoare buchetului de mireasă! Este cel care trebuie să iasă în evidență și să fie cu adevărat impresionant;

4. Caută idei! Din fericire, trăiești într-o perioadă în care ai acces la o mulțime de informații și de idei. Poți să descoperi în mediul online foarte multe idei de aranjamente florale inedite și te poți inspira.

Aranjamentele florale de la o nuntă pot să îi dea evenimentului personalitate și îl pot face să fie memorabil. Atunci când le alegi însă, trebuie să te asiguri că nu pun presiune pe bugetul total al nunții, că sunt potrivite pentru tema pe care ai ales-o pentru eveniment și că arată bine. De asemenea, este bine să te asiguri că modul în care sunt aranjate florile te reprezintă. Este simplu, dar totuși un proces destul de complex încât să fie necesară destul de multă atenție din partea ta.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion