Antena 3 CNN Life Alege uși albe de interior de calitate de la totuldespreusi.ro. Cum să le potrivești după stil

Alege uși albe de interior de calitate de la totuldespreusi.ro. Cum să le potrivești după stil

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Renovezi sau începi de la zero și te-ai decis să-ți decorezi locuința? Te întrebi ce uși de interior să alegi? Află aici dacă cele albe sunt pentru tine!

Te punem în următoarea situație: ești mândrul proprietar al unui nou apartament. Ai primit locuința la cheie, doar că fără mobilă. Pentru decor și mobilier, ai angajat un designer de interior, ca să obții un aspect armonios. Atunci când ai amenajat livingul, ai decis să mergi pe un plan open space. Acum, zece ani mai târziu, te-ai decis să separi bucătăria de living, doar că ușile pe care le-ai cumpărat la început nu le mai găsești. Așa că, ai nevoie să le schimbi pe toate, pentru a se potrivi cu cea nouă. Așadar, le alegi pe cele albe de la totuldespreusi.ro. Află în rândurile ce urmează de ce ai făcut această alegere!

Ai căutat un model nou, potrivit pentru fiecare încăpere, doar că n-ai avut noroc inițial

Toate încăperile sunt în stil minimalist, în culori deschise, pastelate sau neutre. Așadar, ușile închise la culoare erau prea contrastante. Ai ales, pentru noul perete dintre living și bucătărie o usa alba interior de calitate, care să se potrivească cu esteticul. Ți-a plăcut ușa atât de mult încât te-ai decis să le schimbi pe toate celelalte nu doar pentru a se potrivi cu cea nouă, ci doar datorită faptului că ai ales un model mai frumos din punctul tău de vedere.

Ușa nouă, schimbări totale - cum ai ajuns la o renovare

Mulți oameni încep mai întâi cu renovatul - tu, în shcimb, te-ai inspirat din această mică schimbare. După ce ți-ai cumpărat usi albe interior, care au înlocuit ușile vechi, te-ai gândit: ce-ar fi să schimbi totul? Ușile albe au un aspect elegant și-ți surâde, parcă, să schimbi stilul casei: pentru că ai făcut această alegere, vrei acum să ai o locuință în stil rustic. Așadar, iată cum o simplă schimbare poate aduce un nou look al locuinței tale.

De ce să-ți iei uși noi - sau de ce să-ți iei ușă în primul rând

În afară de baie, de ce ai nevoie de uși? Deoarece vrei intimitate și nu numai. În funcție de ușile pe care le-ai ales, vei avea parte nu doar de intimitate, ci doar izolare fonică sau termică. De exemplu, dacă vrei să asculți muzică, o poți face fără să deranjezi vecinii sau să te uiți la un film în timp ce familia doarme liniștită în camera de alături.

Schimbările vin de la sine sau poți să dai tu startul: fie că ușa veche nu se mai potrivește, este șubredă, sau pur și simplu nu-ți mai place, atunci ai motive întemeiate să-ți iei o ușă nouă de la totuldespreusi.ro. Aici, găsești doar uși de calitate - fie pentru interior, fie pentru exterior.

Ai în acest magazin online diverse modele, potrivite pentru orice gust și locuință. Așadar, comandă acum o ușă nouă și inspiră-te din noua schimbare!

 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile