Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege o zi cât o vacanţă şi vizitează cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România

Alege o zi cât o vacanţă şi vizitează cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România

Sfârșitul lunii noiembrie este marcat de deschiderea oficială a celor mai frumoase Târguri de Crăciun din țara noastră.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Centrele orașelor vor fi învăluite în magia Sărbătorilor de iarnă, iar locuitorii și vizitatorii orașelor se vor delecta cu preparate tradiționale, vor asculta colinde și pentru câteva ore, se vor simți din nou copii. Târgurile de Crăciun reprezintă o modalitate excelentă de a petrece serile de iarnă. Poți mânca preparate delicioase, poți cumpăra cadouri pentru cei dragi și poți să te bucuri de o atmosferă ca în povești.

În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai frumoase Târguri de Crăciun din țara noastră, pe care le poți vizita în cadrul unor excursii de o zi in Romania de la ozicatovacanta.ro.

Primul târg pe care ți-l prezentăm este Târgul de Crăciun de la Sibiu. Acesta este printre cele mai vechi din țară și atrage anual zeci de mii de turiști. Acest târg este amplasat în Piața Mare, un loc care devine magic an de an. Îți recomandăm o Excursie Târgul de Cărciun de la Sibiu și Palatul Brukenthal pentru a te bucura de atmosfera magică de Sărbători și totodată pentru a vizita cele mai frumoase obiective turistice din Sibiu. În prima parte a zilei vei descoperi frumusețea Palatului Brukenthal, unul dintre cele mai frumoase din Europa, în stil Rococo. După, vei putea petrece timpul la Târgul de Crăciun, până spre seară.

O surpriză plăcută este Târgul de Crăciun de la Craiova, ce a ajuns nu doar în atenția românilor, ci și în atenția turiștilor străini. Recomandarea noastră este o Excursie Târgul de Crăciun de la Craiova, cu plecare în data de 26.11 sau 17.12. Excursia îți va permite să vizitezi nu doar târgul, ci și obiectivele turistice populare din Craiova, cum ar fi Mănăstirea Pantocrator. Târgul de la Craiova a fost inclus în topul celor frumoase 10 târguri de Crăciun din Europa în 2021.

Nu în ultimul rând, îți propunem și o Excursie Targul de Craciun de la Brasov si Valea Zimbrilor. Este o excursie deosebită, deoarece vei vizita unul dintre cele mai frumoase locuri din țara noastră și din Europa: Rezervația Valea Zimbrilor, unde poți admira 34 de zimbri, majoritatea născuți chiar aici. În Brașov, vei putea admira Biserica Neagră, Biserica Sf. Nicolae și Prima Școală Românească. După ce vei admira aceste obiective turistice, vei petrece restul timpului la Târgul de Crăciun de la Brașov, într-o atmosferă de vis, până spre seară, când te vei întoarce în București.

Acestea sunt doar câteva dintre Târgurile de Crăciun pe care le poți admira anul acesta în România. Îți recomandăm să intri pe site-ul ozicatovacanta.ro și să îți rezervi locul într-o excursie care te va purta spre târgul preferat. Vei descoperi o lume magică și vei putea cumpăra cadouri pentru tine și pentru cei dragi. Ce spui? Redescoperi magia Crăciunului?

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben