Antena 3 CNN Life Alain Delon va fi înmormântat sâmbătă la Douchy, în capela pe care și-a construit-o singur

Alain Delon va fi înmormântat sâmbătă la Douchy, în capela pe care și-a construit-o singur

de Milena Niță    |   

Actorul Alain Delon va fi înmormântat sâmbătă, la Douchy, în Franţa, acolo unde a locuit timp de aproape o jumătate de secol, într-o ceremonie privată, potrivit bfmtv.com.

Conform dorinţei actorului, care nu a dorit un omagiu naţional sau o ceremonie politică în onoarea sa, acesta va fi înmormântat în jurul orei 17:00 (ora 18:00, ora României), alături de cei 35 de câini ai săi, într-o capelă pe care a construit-o chiar el în urmă cu 20 de ani, lângă casă. Monseniorul Di Falco va oficia funeraliile.

La dorinţa lui Alain Delon, funeraliile vor avea loc în familie, într-un grup foarte restrâns. 

Potrivit celor din anturajul actorului, doar cei trei copii ai săi, Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien, şi aproximativ 40 de invitaţi sunt aşteptaţi la Douchy.

Hiromi Rollin, prezentată ca însoţitoarea lui Alain Delon, nu a fost încă invitată la eveniment. În conflict cu copiii actorului din cauza unor acuzaţii de violenţă şi hărţuire, ea a fost evacuată din casa Douchy în iulie 2023.

Contactată de BFMTV, Hiromi Rollin a spus că speră să fie prezentă la funeralii. Ea susţine că i-a cerut prin intermediari Anouchkăi, fiica actorului, să-i permită să participe la funeralii, dar nu a primit încă un răspuns. 

Apropiaţii copiilor lui Alain Delon spun că în niciun caz nu se doreşte prezenţa ei la înmormântare.

Deşi Alain Delon nu a dorit un omagiu naţional, potrivit informaţiilor BFM TV, o ceremonie mai puţin solemnă, şi care să permită publicului să îi aducă un ultim omagiu, este de asemenea luată în considerare, la o dată ulterioară (în cursul lunii septembrie).

 

Subiecte în articol: alain delon Douchy înmormântare capela
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile