Antena 3 CNN Life Culinar Ai gătit greșit șnițelele de pui până acum!

Ai gătit greșit șnițelele de pui până acum!

<1 minut de citit Publicat la 19:20 11 Sep 2018 Modificat la 19:20 11 Sep 2018

Învață să pregătești cele mai gustoase șnițele de pui. Încearcă și tu șnițelele de pui cu fulgi de porumb! Iată de ce ai nevoie pentru a obține șnițele gustoase în crustă crocante:
Ai nevoie de:

  •     două bucăţi de piept de pui;
  •     150 g de fulgi de porumb mărunţiţi;
  •     o linguriţă de pudră de usturoi;
  •     o jumătate de linguriţă de frunze de pătrunjel tăiate mărunt;
  •     două ouă;
  •     o lingură de lapte;
  •     boia de ardei iute;
  •     ulei;
  •     sare.

Mod de preparare:

  •     sparge ouăle într-un bol, adăugă laptele şi bate-le timp de 1 minut;
  •     amestecă în alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi şi frunzele de pătrunjel tocate mărunt;
  •     după ce ai pregătit corect carnea pentru şniţele (spălarea, curăţarea de anumite pielite şi baterea ei), trece fiecare felie prin compoziţia de ou;
  •     lasă bucăţile de carne să se scurgă puţin, apoi trece-le şi prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente şi frunze de pătrunjel.

sursa: A1.ro.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole