Antena 3 CNN Politică Afișe cu protestul AUR, lipite pe geamurile sediului PNL. Liberalii: "Am depus plângere la poliție, vinovații vor fi găsiți"

Afișe cu protestul AUR, lipite pe geamurile sediului PNL. Liberalii: "Am depus plângere la poliție, vinovații vor fi găsiți"

Imaginile zilei vin din Capitală, unde mai multe afişe care anunță protestul AUR, de duminică, au fost lipite pe faţada sediului PNL din sectorul 2. 

de Georgiana Adam    |   

Este vorba despre mai multe foi albe, prin care partidul aflat în opoziție îi îndeamnă pe bucureșteni să iasă în stradă. 

Scopul declarat al manifestației este: "termină cu regimul Iohannis", potrivit mesajului postat pe Facebook chiar de liderul AUR, George Simion. 

Protestul AUR va avea loc duminică, pe 2 octombrie, de la ora 14:00, în Piața Universității.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

PNL a depus plângere la Poliţie pentru vandalizare

"Priviți cum arată civilizația în ochii celor care nu au argumente politice! 

În dimineața zilei de 28.09.2022, sediul PNL Sector 2 a fost vandalizat. 

S-a depus plângere la poliție, iar vinovații vor fi găsiți. 

Este absolut regretabil că asemenea acțiuni au loc într-o societate democratică, unde dreptul la opinie este neîngrădit, iar dialogul politic poate și trebuie să aibă loc în termeni civilizați. 

Vandalizarea sediului este un act infracțional, dar, mai presus de toate, constituie un gest de lașitate politică! Cei care au comandat acest act sunt oameni care nu au înțeles nimic din jocul politic!", este mesajul transmis miercuri pe pagina de Facebook a PNL sector 2.

Subiecte în articol: protest aur PNL
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion