Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Scandal pe Aeroportul Brașov! 180 de oameni sunt blocați de peste nouă ore

Scandal pe Aeroportul Brașov! 180 de oameni sunt blocați de peste nouă ore

180 de oameni sunt blocați de peste nouă ore pe noul aeroport din Braşov din cauza unei probleme tehnice la avionul care trebuia să-i ducă la Munchen.

de Ovidiu Stan    |    Ioana Mircea    |   

Au trecut mai bine de nouă ore de când așteaptă toți cei 180 de pasageri să decoleze spre München. Inițial s-a transmis că este o problemă tehnică la trenul de aterizare al aeronavei, însă, ulterior am aflat că este vorba despre o pană la anvelopa uneia dintre roțile aeronavei.

Abia în urmă cu câteva minute a venit și echipa tehnică, la fața locului, care va schimba probabil în 30-40 de minute anvelopa. Compania aeriană ar fi avut obligația să aibă o roată de rezervă, însă acest lucru nu s-a întâmplat, conform directorului Aeroportului Brașov-Ghimbav.

Citește și: Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

Inițial, decolarea a fost amânată pentru ora 16, însă în urmă cu scurt timp, a avut loc o nouă reprogramare, de această dată, pentru ora 18.

Acesta este motivul pentru care cei 180 de pasageri au fost nevoiți să aștepte atât de mult. Unii dintre ei i-au rugat pe aparținători să le aducă de mâncare.
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile