Antena 3 CNN Sport Povestea lui Adrian Rus, fundașul de bază al echipei naționale: „Când era mic și avea suzetă, o dădea jos și bătea cu piciorul în ea”

Povestea lui Adrian Rus, fundașul de bază al echipei naționale: „Când era mic și avea suzetă, o dădea jos și bătea cu piciorul în ea”

de Codruț Rebic    |   

Adrian Rus este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști, la acest moment. Fundașul echipei naționale a muncit din greu și a luptat pentru a ajunge la un nivel cât mai înalt.

Și-a dorit să joace fotbal încă din primii ani de viață, iar talentul și devotamentul său l-au adus până la Campionatul European de fotbal. 

Drumul lui spre succes a început la Satu Mare. Mama lui își aduce aminte cu drag de primele momente în care a observat dorința arzătoare a acestuia de a juca fotbal. 

„Când era mic și avea suzetă, o dădea jos și bătea cu piciorul în ea. Noi ziceam GOL și el se bucura. Când era ora antrenamentului, îl luam din parc de lângă ceilalți copii. Nu a lipsit niciodată de la antrenament”, declară mama fundașului.

Fotbalistul nu a renunțat niciodată la visul său, în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut.  

„Avea o dorință de mișcare, în permanență îi plăceau contactele cu ceilalți. Se vedea de atunci că avea o motivație extraordinară. Nu s-a dat bătut, nu s-a oprit la primul obstacol”, a declarat Dacian Nastai, primul antrenor a lui Adrian Rus. 

Familia sportivului se mândrește cu el și au emoții mari pentru parcursul tricolorilor la Campionatul European din Germania. 

Naționala României va susține următorul meci în fața Belgiei, sâmbătă

Subiecte în articol: fundaș adrian rus Campionatul European
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet