Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Adrian Mititelu, acuzaţii grave în dosarul generalilor SRI: "Mi s-a furat un club de fotbal, n-am primit nicio despăgubire"

Adrian Mititelu, acuzaţii grave în dosarul generalilor SRI: "Mi s-a furat un club de fotbal, n-am primit nicio despăgubire"

Noi denunțuri la DNA în dosarul generalilor SRI. Finanțatorul FCU Craiova, Adrian Mititelu, le-a predat procurorilor anticorupție probe ce ar demonstra abuzurile rețelei.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Omul de afaceri, care acuză că i-a fost furată echipa de fotbal, a vorbit și despre actuala șefă a Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

"Mi s-a furat clubul de fotbal Univresitatea Craiova. S-a inventat o altă echipă care și-a asumat istoria. Eu am făcut închisoare, mi s-au blocat afacerile.

Am venit aici la DNA ani de zile la rând. Trebuia să facem un flagrant lui Rotaru și când am venit să facem flagrantul DNA-ul nu a mai venit la flagrant. M-au pus să-l înregistrez pe Rotaru zece zile la rând şi după aia, când se face flagrantul a fugit din birou.

Adrian Mititelu, despre Laura Codruța Kovesi: "Făcea justiție numai pentru cine voia ea"

Doamna Kovesi, zeița justiției în România, care făcea justiție numai pentru cine vrea dânsa. Dânsa era marele procuror general care se făcea că plouă, adică care făcea numai unde voia.

Eu nu știu dacă Coldea a fost implicat. Eu pot să vă spun că Trăilă era 100% implicat. Noi eram la Curtea de Apel, eram cu emoții, el stătea fără stres, deși tot probatoriul din instanță mergea spre o condamnare și mai aspră pe lui Sandu și Dragomir.

Deci practic mi s-a furat un club de fotbal, n-am primit nicio despăgubire. Nimic. S-a făcut o altă echipă în Craiova, mi s-au blocat afacerile 10 ani de zile și în ultimul moment m-a băgat și la închisoare pentru că făceam prea multe plângeri pe aici", a spus omul de afaceri Adrian Mititelu la ieșirea de la DNA. 

Subiecte în articol: Florian Coldea SRI anticoruptie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet