Antena 3 CNN Actualitate Adrian Minune, prins în răfuiala interlopilor

Adrian Minune, prins în răfuiala interlopilor

Adrian Minune este în centrul unei răfuieli a interlopilor, unul dintre ei cunoscut ca dealer de droguri al maneliștilor.

de Georgiana Adam    |   

Vorbim despre Marius Bejan, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, respectiv dealer-ul de droguri al maneliștilor. Printre cei care aderaseră la rețeaua acestuia erau chiar și doi polițiști: unul dintre aceștia făcând parte chiar din Poliția Antidrog, celălalt fiind comisar, lucrând la Clubul Dinamo. 

Totul s-a întâmplat în 2017, când Adrian Minune a participat la un eveniment, în calitate de cântăreț, însă aici a trăit șocul vieții lui. În timpul petrecerii, Marius Bejan, alături de alți doi interlopi, și-au făcut apariția în local. Cu unul dintre partenerii lui Marius Bejan, Adrian Minune avusese în trecut, o neînțelegere. 

Nuntașii au luat imediat ”atitudine”, au luat sticlele de pe mese, le-au spart și i-au atacat pe cei 3 interlopi neinvitați. 

Lupta s-a mutat în stradă, unde au existat chiar și focuri de armă.

Poliția nu a fost însă alertată, incidentul fiind scos la iveală abia anul acesta, când Marius Bejan a fost arestat preventiv și când a fost audiat și Adrian Minune. Astfel, au ieșit la lumină faptele din 2017.

Nu doar Adrian Minune a avut de a face cu acest interlop, ci și Florin Salam, care a fost amenințat că, dacă își primește violonistul înapoi, violonist care luase de la Bejan suma de 5,000 de euro, va fi bătut crunt. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile