Antena 3 CNN Actualitate Adori inelele din argint? Iată câteva sfaturi despre cum le poți purta!

Adori inelele din argint? Iată câteva sfaturi despre cum le poți purta!

Argintul a devenit în ultimii ani mult mai popular decât aurul și probabil te gândești că prețul influențează alegerile oamenilor. Ce-i drept, contează foarte mult și prețul, având în vedere diferența destul de mare dintre cele două metale prețioase, însă argintul are și alte avantaje.

de Georgiana Adam    |   

În primul rând, este foarte maleabil, ceea ce se traduce printr-o varietate foarte mare de bijuterii ce se pot realiza din acest metal. Probabil ai văzut și tu diferite lănțișoare, brățări sau cercei în tot felul de forme și sigur te întrebai cum a fost posibilă turnarea acestora. Ei bine, răspunsul stă în maleabilitatea argintului. Apoi, datorită culorii acestuia, se pretează la numeroase ținute și poate fi purtat oriunde și oricând. Astfel, te poți bucura de argint atât la o ținută elegantă, de gală, dar și la una sport sau casual.

Dacă îți place argintul și vrei să știi cum îl poți integra corect în ținutele tale de zi cu zi, în continuare o să îți dăm câteva sfaturi despre cum poți purta inele din argint. Cu siguranță reprezintă bijuteriile care se poartă cel mai ușor, deoarece nu se pot agăța și nu trebuie să stai cu grija lor. Inelele îți înfrumusețează mâinile și atrag atenția asupra lor în momente cheie. Cu toate că sigur ți-ar plăcea și ție să porți cât mai multe inele din argint, trebuie să ții cont de anumite reguli.

Cum să porți inelele din argint?

Prima regulă, pe care cu siguranță o știi și tu și pe care poate ai încălcat-o de câteva ori, este ,,less is more”. Mai multe bijuterii purtate în același timp, mai ales dacă ținuta nu permite, nu vor face decât să atraga atenția în mod negativ asupra ta. Astfel, pentru un outfit de birou, formal, păstrează un echilibru între stilul ținutei și bijuterii. Spre exemplu, dacă ai ales să porți unul sau mai multe inele din argint, nu mai purta și brățară, deoarece vei atrage atenția prea mult asupra mâinilor. În schimb, poți opta pentru o pereche de cercei care să iasă în evidență sau pentru un lănțișor deosebit.

Dacă vrei ca atenția să fie captată de mâinile tale, îți recomandăm ca la ținutele casual sau sporty-chic să optezi pentru cât mai multe inele din argint cu modele simple, de tip verighetă, foarte subțiri. Bineînțeles, totul depinde și de stilul tău, deoarece unele persoane nu sunt obișnuite cu acest mod de a purta bijuteriile.

În cazul în care îți plac inelele din argint cu pietre semi-prețioase sau cu un model deosebit, transformă-le în vedetele ținutei tale. Astfel, poți purta inelul dorit alături de un inel mai simplu, pe un alt deget sau pe cealaltă mână sau îl poți purta singur, alături de o manichiură specială.

Mai este un aspect de care trebuie să ții cont: asortarea cu bijuterii din alte metale. Dacă îți place să porți și aur și argint în același timp, este bine să păstrezi o proporție. Astfel, unul dintre metale trebuie să predomine, nu să se regăsească în măsuri egale și pe cât posibil încearcă să nu le pui în aceeași zonă a corpului. Spre exemplu, dacă alegi inele din argint, optează pentru cercei din aur.

Așadar, după cum poți vedea, inelele din argint se pot purta foarte ușor respectând anumite reguli. Am vrea să știm dacă tu alegi de obicei astfel de bijuterii!

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile