Antena 3 CNN Show Tabloid Adelina Pestrițu l-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali. Ce a spus despre ea este scandalos

Adelina Pestrițu l-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali. Ce a spus despre ea este scandalos

Adelina Pestriţu e decis să-l dea în judecată pe nepotul lui Gigi Becali, Lucian, după ce acesta a afirmat că este prostituată. Vedeta a apelat la justiţie, iar săptămâna trecută l-a dat în judecată pe bărbat, obiectul procesului fiind ”acţiune în răspundere delictuală”, scrie click.ro.

După ce s-a despărţit de Speak, iubitul cu care avea o relaţie de doi ani şi jumătate şi cu care urma să se căsătorească,  Adelina Pestriţu (29 de ani) a fost luată în colimator de către Lucian, nepotul lui Gigi Becali. Pe pagina de Facebook, acesta a făcut o declaraţie gravă la adresa brunetei. “Adelina şi Spic s-au despărţit, asta da tragedie naţională, ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metro pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie.S-o fi săturat săraca femeie de unde se f… pe 3-4-5.000 €, să te f… doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”, a scris Lucian pe contul său de socializare.

Subiecte în articol: Adelina Pestritu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile