Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Adele a anunțat că s-a logodit cu Rich Paul, în timpul unui concert la Munchen. Momentul a fost filmat de fani

Adele a anunțat că s-a logodit cu Rich Paul, în timpul unui concert la Munchen. Momentul a fost filmat de fani

de Mia Lungu    |   

Adele tocmai a făcut un anunț uriaș, la unul dintre concertele pe care le susține în orașul Munchen din Germania. Cântăreața britanică a confirmat logodna ei cu Rich Paul.

[GAL layout="4"]

În timpul unui moment artistic pe scenă, Adele și-a anunțat fanii că se căsătorește cu iubitul ei, Rich Paul și le-a arătat inelul de logodnă.

Cântăreața povestea despre cum a spus cuiva: „Nu pot să mă căsătoresc cu tine, pentru că deja mă căsătoresc cu cineva”, iar mulțimea a înnebunit la auzul veștii, de îndată ce Adele a terminat fraza și a arătat inelul cu diamant de patru carate, despre care presa străină a tot scris în ultimele zile.

Publicul a izbucnit în aplauze și urale, iar unii dintre fani au filmat momentul și l-au postat pe rețelele sociale.

Cine este Rich Paul, logodnicul lui Adele

Rich Paul este un impresar sportiv de top, care reprezintă unele dintre cele mai mari vedete ale NBA, inclusiv LeBron James.

Paul, în vârstă de 42 de ani, este fondatorul Klutch Sports Group și co-șeful UTA Sports, considerat unul dintre cei mai puternici oameni de baschet. De asemenea, face parte din consiliul de administrație al companiei de reprezentare de la Hollywood United Talent Agency, precum și al Live Nation Entertainment.

 

 

Subiecte în articol: Adele Rich Paul concert munchen
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile