Antena 3 CNN Externe O actriță de filme pentru adulți s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în cadrul probei de săritură cu prăjina

O actriță de filme pentru adulți s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în cadrul probei de săritură cu prăjina

Alysha Newman, o săritoare cu prăjina din Canada, în vârstă de 27 de ani, care cochetează și cu lumea filmelor pentru adulți, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

de Alexandru Negrici    |   

Aceasta va fi a doua ei apariție la Jocurile Olimpice și speră la o performanță mult mai bună după ce a ratat finala categoriei de la Rio, în 2016.

Într-un anunț pe Instagram, Newman și-a împărtășit încântarea de a deveni sportivă olimpică pentru a doua oară.

De asemenea, ea și-a exprimat recunoștința față de oamenii care au împins-o spre obiectivul ei și nu au renunțat niciodată să creadă în ea.

Anul trecut, Newman a apărut într-o reclamă de lenjerie intină pentru Agent Provocateur, alături de alte sportive olimpice.

Și postând o fotografie din filmare pe pagina ei de Instagram, ea a spus: „Dacă nu acum, atunci când ?!"

„Ca femeie și sportivă, am depășit bariere toată viața mea și această campanie„ Joacă pentru a câștiga ”mi-a permis să arăt o altă latură a frumuseții de a fi femeie!”, a continuat sportiva.

Subiecte în articol: Jocurile Olimpice de la Tokyo
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?