Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Simon Baker, cunoscut pentru rolul principal din serialul Mentalistul, a fost prins băut la volan

Actorul Simon Baker, cunoscut pentru rolul principal din serialul Mentalistul, a fost prins băut la volan

de Mia Lungu    |   

Actorul și regizorul australian Simon Baker a pledat vinovat de conducere sub influența alcoolului în fața unui tribunal din Australia, potrivit BBC.

Baker a fost prins în stare de ebrietate la volan pe un drum din apropierea locuinței sale din regiunea Byron Bay, în dimineața zilei de 20 iulie.

El a fost scutit de a se prezenta miercuri la Mullumbimby Court House, dar documentele judiciare arată că bărbatul în vârstă de 55 de ani a recunoscut o singură acuzație de conducere sub influența alcoolului, prima sa infracțiune de acest fel.

Baker a jucat în Home and Away, Diavolul se îmbracă de la Prada și a primit nominalizări la premiile Emmy și Globul de Aur pentru rolul său principal din serialul american de crimă The Mentalist (n.r. Mentalistul).

A crescut în nordul statului New South Wales și a jucat în seriale australiene clasice precum Heartbreak High și A Country Practice.

Actorul a câștigat premiul pentru cel mai bun nou talent la Logies, cele mai importante premii de televiziune din Australia, în 1993, dar curând s-a mutat în SUA, unde a obținut un rol în filmul L.A. Confidential, câștigător al premiului Oscar.

După două decenii la Hollywood, pentru care a primit o stea pe Walk of Fame din oraș, Baker s-a întors la filmul și televiziunea australiană, fiind pasionat atât de regie, cât și de actorie.

Cel mai recent a fost nominalizat la premiul Logies pentru cel mai bun actor principal pentru rolul său din serialul de succes Netflix - Boy Swallows Universe.

El urmează să apară din nou la Tribunalul Mullumbimby pe 11 septembrie, unde urmează să fie condamnat.

Subiecte în articol: Simon Baker actor serial băut la volan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile