Antena 3 CNN Externe A murit actorul Mike Heslin. Acesta avea doar 30 de ani: „Medicii nu au nicio explicație”

A murit actorul Mike Heslin. Acesta avea doar 30 de ani: „Medicii nu au nicio explicație”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul „Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani, a anunțat, pe Instagram, soţul său, Nicolas James Wilson.

Potrivit soţului său, actorul a făcut un stop cardiac neaşteptat, în timp ce era spitalizat de o săptămână.

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în postare.

„Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, a adaugat, pe X, Nicolas James Wilson.

Mike Heslin a devenit celebru pentru rolul Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care juca alături de Zoe Saldana şi Nicole Kidman. El a apărut şi în alte seriale, ca „The Influencers”, „Younger” sau „7 Deadly Sins”, iar recent în fimul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

„Mike era strălucitor, altruist, talentat şi un adevărat înger păzitor (...). Mai erau trei săptămâni până la ziua ta şi patru luni până la aniversarea noastră de un an de căsătorie, dar ştiu că tu eşti într-un loc mai bun şi că cerul a câştigat un nou înger”, a mai scris, pe Instagram, Nicolas James Wilson.

Subiecte în articol: actor a murit mike heslin
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile