Antena 3 CNN Life Timp liber Film "Dacă eram în baie, îl ascultam": Actorul român Sebastian Stan a povestit, la Cannes, cum s-a pregătit pentru rolul lui Trump în noul film

"Dacă eram în baie, îl ascultam": Actorul român Sebastian Stan a povestit, la Cannes, cum s-a pregătit pentru rolul lui Trump în noul film

Filmul în care actorul român Sebastian Stan joacă rolul fostului preşedinte american, Donald Trump, a avut premiera la Cannes. Cu acest prilej, actorul a dezvăluit metoda prin care a reuşit să intre în pielea miliardarului.

de Mia Lungu    |   

"Ei bine, a fost un fel de proces de imersiune 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în care practic, cred că am trăit cu el într-o oarecare măsură - în căști, pe telefon, pe YouTube și peste tot pe unde mergeam și mă plimbam, orice făceam.", a dezvăluit Sebastian Stan.

"Dacă eram în baie, îl ascultam. Așa că nu știu cum altfel să o fac, doar 100%. Și asta am încercat să fac în timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție.

[GAL layout="5"]

Și, știți, este un om ca toată lumea. Așa că, cred că toți avem anumite coduri și anumite principii. Depinde doar care sunt acestea. Cred că este relativ pentru toată lumea.", a mai spus actorul.

 

Subiecte în articol: actor roman Sebastian Stan Trump film Cannes
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile