Antena 3 CNN Externe Actorul Gerard Depardieu a fost reținut de polițiști la Paris pentru acuzații de agresiune | "O capcană pentru lupi, cu o forță fenomenală!"

Actorul Gerard Depardieu a fost reținut de polițiști la Paris pentru acuzații de agresiune | "O capcană pentru lupi, cu o forță fenomenală!"

Actorul francez Gerard Depardieu a fost reținut de poliție în Paris, în legătură cu acuzațiile de agresiune, formulate de două femei.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Potrivit presei franceze, Depardieu a fost reținut într-o secție de poliție din capitala franceză, luni dimineață, la ora locală 8.

Actorul în vârstă de 75 de ani este protagonistul a două plângeri formulate de două femei din echipele de producție ale unor filme turnate în anii 2021 și 2014.

Prima reclamantă este o scenografă de 53 de ani, care susține că bărbatul a atacat-o în timpul filmărilor la filmul Les Volets verts.

Potrivit femeii, Depardieu ar fi prins-o pe scenografă între picioarele sale, ar fi atins-o pe sâni și pe fese și ar fi spus în mod explicit că intenționează să întrețină relații sexuale cu ea.

Conform reclamantei, nu s-a ajuns la viol pentru că a intervenit o a treia persoană, care ar fi ajutat-o pe femeie să scape de Depardieu.

O reclamantă descrie agresiunea actorului:  "O capcană pentru lupi, cu o forță fenomenală"

Scenografa a descris strânsoarea actorului drept "o capcană pentru lupi" care s-a închis în jurul ei "cu o forță fenomenală", notează BFMTV.

Gerard Depardieu a relatat propria sa versiune asupra faptelor încriminate într-o scrisoare publicată în ziarul Le Figaro, anul trecut, în care a negat acuzațiile.

Cea de-a doua reclamantă este o asistentă care susține că a fost atinsă pe fese de Depardieu în mod repetat, în timpul filmărilor pentru producția Le Magicien et les Siamois (2014) și că actorul i-ar fi adresat în mod repetat expresii obscene.

Presa franceză notează că Gerard Depardieu este, de asemenea, anchetat din decembrie 2020 pentru viol și agresiune sexuală asupra actriței Charlotte Arnould.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile