Antena 3 CNN Actualitate Inedit Acest apartament a fost părăsit în 1939. Oamenii care l-au descoperit după mai bine de 70 de ani au rămas stupefiaţi - FOTO

Acest apartament a fost părăsit în 1939. Oamenii care l-au descoperit după mai bine de 70 de ani au rămas stupefiaţi - FOTO

Acest apartament a fost părăsit în 1939. Oamenii care l-au descoperit după mai bine de 70 de ani au rămas stupefiaţi!

În anul 1939 acest apartament din Paris a fost închis şi părăsit de către proprietară. El a fost descoperit abia șapte decenii mai târziu, iar în interior s-au găsit obiecte de mobilier din acea vreme, precum şi opere de artă extrem de rare, preţul cărora atinge câteva milioane de dolari. A mai trecut ceva timp până când cei ce au descoperit apartamentul au aflat cine a fost de fapt proprietara.

În anul 1939 madame de Florian avea 23 de ani. Şi la această vârstă fragedă ea a trebuit să ia o decizie dificilă: să-şi părăsească apartamentul luxos din Paris. Era începutul celui de-al doilea război mondial şi, probabil, decizia ei a fost influenţată de viitoarea înaintare a trupelor germane.

E evident că apartamentul a fost părăsit în mare grabă, căci proprietara a apucat să ia doar lucrurile cele mai importante, lăsând în urmă multe obiecte de preţ. Ea a încuiat apartamentul şi a pornit spre sud, într-o zonă mult mai sigură.

Mai mult, pe perfect-ask.com

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben