Antena 3 CNN Actualitate Accident cu trei răniţi, pe Transalpina. O mașină a derapat într-o curbă şi s-a izbit de un podeţ

Accident cu trei răniţi, pe Transalpina. O mașină a derapat într-o curbă şi s-a izbit de un podeţ

de Ioana Coman    |   

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs pe Transalpina, după ce o mașină a derapat într-o curbă şi s-a izbit de un podeţ. 

Evenimentul rutier a avut loc la aproximativ 5 kilometri de Novaci, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a intrat într-un podeţ. 

Primul care a ajuns la faţa locului a fost un salvamontist aflat în timpul liber, care a evaluat victimele şi le-a acordat primul ajutor. 
 
„O ambulanţă Salvamont a coborât imediat din Rânca, victimele au fost consultate, una a fost imobilizată în salteaua cu vacuum, au fost stabilizate şi vor fi monitorizate până la sosirea ambulanţelor SAJ şi SMURD de la Târgu Cărbuneşti şi Târgu Jiu”, au scris salvatorii montani pe Facebook. 
 
Potrivit acestora, primele evaluări arată că doi dintre răniţi au suferit traumatisme în zona feţei, în timp ce a treia victimă are un traumatism la coloana vertebrală.

Subiecte în articol: accident rutier transalpina
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile