Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil pe DN2: Trei persoane au fost rănite. ISU a intervenit cu echipajul de descarcerare

Accident teribil pe DN2: Trei persoane au fost rănite. ISU a intervenit cu echipajul de descarcerare

Un accident soldat cu trei victime, între care una încarcerată, a avut loc luni, pe DN2 (E85), pe raza localităţii Coteşti, în urma coliziunii dintre două autoturisme, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, între care un echipaj de descarcerare ISU, care a acţionat pentru scoaterea dintr-unul din cele două autoturisme implicate în accident a unei femei care prezenta multiple traumatisme.

"Victima a fost predată în stare conştientă echipajului SAJ aflat la faţa locului. Celelalte două victime, respectiv două persoane de sex masculin, au fost, de asemenea, preluate de echipajele SAJ - ISU Vrancea", potrivit sursei citate.

Potrivit IPJ Vrancea, din primele verificări efectuate s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, iar la acest moment traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: ISU accident DN2
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile