Antena 3 CNN Actualitate Locale Un motociclist de 20 de ani a murit după ce șoferul unui autobuz a făcut o întoarcere fără să se asigure și l-a lovit în plin, în Piatra Neamț

Un motociclist de 20 de ani a murit după ce șoferul unui autobuz a făcut o întoarcere fără să se asigure și l-a lovit în plin, în Piatra Neamț

Un tânăr motociclist de numai 20 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier, după ce șoferul unui autobuz din Piatra-Neamț a făcut o manevră de întoarcere, fără să se asigure, și l-a lovit din plin.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, jurul orei 14:00, pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț, la capătul de linie a mijloacelor de transport în comun.

Potrivit IPJ Neamț, șoferul autobuzului, în vârstă de 54 de ani, a virat la stânga pentru a intra în stația- capăt de linie. În acel moment, din sens opus se deplasa tânărului, care conducea motocicleta.

Din păcate, tânărul în vârstă de 20 de ani nu a putut face nimic pentru a evita coliziunea.

Motociclistul a murit pe loc în urma impactului.

Șoferul autobuzului a fost testat de către polițiști și a ieșit negativ atât la consumul de alcool, cât și la consumul de substanțe interzise.

”La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Gârcina, efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile